Projects by Chapter George

Lijstergalm

benieuwd wat momenteel te koop is?
This is some text inside of a div block.

Van dit kleinschalige woonproject, Lijstergalm in Kuurne, is enkel nog de linkse woning te koop./

Prachtige moderne BEN-woning, afgewerkt met hoogwaardige materialen

Uiteraard is de woning duurzaam en ecologisch met een E-peil van maximum 20 dankzij 6 zonnepanelen, vloerverwarmingen een lucht-water warmtepomp. De woning wordt casco of volledig afgewerkt aangeboden en hebben beneden een inkom, toilet, berging, open keuken en lichtrijke leefruimte die uitgeven op de ruime tuin. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een badkamer met bad én douche en een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de polyvalente en ruime zolderverdieping die vrij kan worden ingericht als extra kamer of als polyvalente ruimte.

Als u kiest voor casco, worden de woningen water- en winddicht aangeboden heeft u zelf de controle over de afwerking. Zo kan u uw droomwoning volledig inrichten volgens uw eigen smaak, stijl, wensen en budget. Indien u kiest voor een volledig afgewerkte woning, begeleiden onze projectleiders u daar graag bij.

De ligging van deze mooie woning is zowel rustig als centraal. In een rustige zijstraat van de Kattestraat. Op wandelafstand van scholen, winkels en alle diensten en voorzieningen. He centrum van Kuurne ligt op amper 1 km. De R8 is maar 2 km verwijderd en op een kleine 10 minuten bereik je de oprit van de E17. De vele winkels in en rond het Ring Shopping Center van Kuurne liggen op 2,5 km.

No items found.
our story starts with your home

Meet chapter george

Bij de aankoop van een woning gaat u niet over één nacht ijs. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter Georges voor uw woondroom kan betekenen.

Vertel ons uw ideeën en verwachtingen en maak kennis met onze sublieme service en persoonlijke begeleiding.

Bezoek plannen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.
No items found.
No items found.
No items found.