Projects by Chapter George
Royaal wonen aan de kust

Avenue George

benieuwd wat momenteel te koop is?
This is some text inside of a div block.

Ben je op zoek naar de ultieme combinatie van stijlvol wonen, toparchitectuur en het ultieme vakantiegevoel? Zoek niet verder! Avenue George, gelegen op een toplocatie in de bruisende badstad Oostende, biedt jou de kans om te genieten van het beste wat de Belgische kust te bieden heeft.

ROYAAL WONEN AAN DE KUST

Avenue George presenteert een elegant, kleinschalig appartementsgebouw van 7 bouwlagen dat met trots de Koninginnelaan in Oostende zal sieren. De onderscheidende architectuur van de hand van CAANarchitecten en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een luxueuze woonervaring die je nergens anders vindt. Kies uit een scala aan 15 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en prachtige terrassen met zijdelings zeezicht voor de bovenste bouwlagen. Avenue George vormt een unieke mix van een originele nieuwe gevel met een opvallende groene gevelsteen en het behoud van een waardevolle gevel in rode baksteen waar 3 unieke nieuwe appartementen achter schuilgaan.

No items found.
our story starts with your home

Meet chapter george

Bij de aankoop van een woning gaat u niet over één nacht ijs. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter Georges voor uw woondroom kan betekenen.

Vertel ons uw ideeën en verwachtingen en maak kennis met onze sublieme service en persoonlijke begeleiding.

Bezoek plannen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.
No items found.
No items found.
No items found.