Back
Unieke positie in de vastgoedwereld

WHAT’S IN THE NAME

De naam Chapter George verwijst niet enkel naar Stephanie's grootvader Georges Tanghe, deze duidt ook op de verschillende hoofdstukken of activiteiten binnen dit nieuwe vastgoedverhaal. Zo bieden we niet enkel nieuwbouwprojecten in België aan, maar ook karaktervolle renovatiepanden en idyllische vakantiehuizen in het zonovergoten Portugal.

Met Chapter George slaan we een brug tussen het verleden en heden. Wij hebben al onze kennis gebundeld en schrijven nu samen aan een nieuw hoofdstuk, waarmee we als het ware heden en verleden naadloos met elkaar verbinden.

Stefanie
VANDEN BROUCKE

Stefanie startte haar carrière binnen de stedelijke ontwikkeling in Kortrijk en leidde aansluitend een succesvol team waarmee ze samen heel wat buurten een architecturale facelift gaf.

Naast architectuur is sport ook één van mijn passies. Hierdoor heb ik een sterke ‘go for it’ mentaliteit ontwikkeld, wat goed van pas komt om van projecten een succesverhaal te maken."

Stephanie
VALCKE

Ik ben al van kindsbeen af vertrouwd met de bouwsector aangezien mijn grootvader zijn hele leven in de bouw werkte. Bij ons thuis was bouwen en verbouwen het meest besproken thema aan tafel.”

Stephanie trok na haar studies richting Amerika, daarna sloeg ze haar vleugels uit om aan de slag te gaan binnen het familiebedrijf Stadsbader en verdiende ze haar sporen bij Bistierland.

HANDS-ON MET
EEN PASSIE

Samen hebben ze zo’n 40 jaar ervaring op de teller. Het duo kan dus bouwen en vertrouwen op een breed netwerk van duurzame relaties waarmee ze nu ook bij Chapter George heel nauw samenwerken door middel van participaties.

MEET TEAM
GEORGE

We laten ons omringen door een klein team van specialisten, die evenveel gepassioneerd zijn door vastgoed als wijzelf.

ONZE KERNWAARDEN

Met Chapter George willen we inspirerende woonruimtes creëren met een hoogstaande kwaliteit en een creatief, functioneel design. De kernwaarden van Chapter George zijn:
  • - Passie, pure liefde voor het vak
  • - Authenticiteit wat resulteert in duurzame relaties
  • - Mensgerichtheid met focus op het interne team enerzijds, maar ook met oog op uitwerken van langdurige samenwerkingen & partnerships anderzijds.
LET'S CONNECT

Write OR
call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
No items found.
No items found.
No items found.