Uniek in de vastgoedwereld

all ABOUT GEORGE

Achter de naam Chapter George schuilen twee vrouwelijke ondernemers, Stephanie Valcke en Stefanie Vanden Broucke. Samen blikken ze terug op een jarenlange ervaring binnen de vastgoedwereld. Midden 2021 besloten ze de krachten te bundelen om samen een nieuw, innovatief hoofdstuk te schrijven.

Uniek in de vastgoedwereld

all ABOUT GEORGE

De naam Chapter George verwijst niet enkel naar Stephanie's grootvader Georges Tanghe, deze duidt ook op de verschillende hoofdstukken of activiteiten binnen dit nieuwe vastgoedverhaal. Zo bieden we niet enkel nieuwbouwprojecten in België aan, maar ook karaktervolle renovatiepanden en idyllische vakantiehuizen in het zonovergoten Portugal.

Met Chapter George slaan we een brug tussen het verleden en heden. Wij hebben al onze kennis gebundeld en schrijven nu samen aan een nieuw hoofdstuk, waarmee we als het ware heden en verleden naadloos met elkaar verbinden.

Stefanie VANDEN BROUCKE

Stefanie startte haar carrière binnen de stedelijke ontwikkeling in Kortrijk en leidde aansluitend een succesvol team waarmee ze samen heel wat buurten een architecturale facelift gaf.

Naast architectuur is sport ook één van mijn passies. Hierdoor heb ik een sterke ‘go for it’ mentaliteit ontwikkeld, wat goed van pas komt om van projecten een succesverhaal te maken."

Stephanie VALCKE

Ik ben al van kindsbeen af vertrouwd met de bouwsector aangezien mijn grootvader zijn hele leven in de bouw werkte. Bij ons thuis was bouwen en verbouwen het meest besproken thema aan tafel.”

Stephanie trok na haar studies richting Amerika, daarna sloeg ze haar vleugels uit om aan de slag te gaan binnen het familiebedrijf Stadsbader en verdiende ze haar sporen bij Bistierland.

HANDS-ON MET
EEN PASSIE

Samen hebben ze zo’n 40 jaar ervaring op de teller. Het duo kan dus bouwen en vertrouwen op een breed netwerk van duurzame relaties waarmee ze nu ook bij Chapter George heel nauw samenwerken door middel van participaties.

Meet team
george

We laten ons omringen door een klein team van specialisten, die evenveel gepassioneerd zijn door vastgoed als wijzelf.

ONZE KERNWAARDEN

Met Chapter George willen we inspirerende woonruimtes creëren met een hoogstaande kwaliteit en een creatief, functioneel design. De kernwaarden van Chapter George zijn:

Passie

pure liefde voor het vak

Authenticiteit

wat resulteert in duurzame relaties

Mensgerichtheid

met focus op het interne team enerzijds, maar ook met oog op uitwerken van langdurige samenwerkingen & partnerships anderzijds.

chapter
george
stories

Bjorn en Orlando, Jagershof Deerlijk

“Wij zijn dol op onze woning omwille van de knappe stijl, het open karakter, het vele licht dat de ganse dag via de grote glaspartijen binnenvalt en de rustige maar toch centrale ligging met zicht op de kerktoren van ‘Sellewie’. En natuurlijk ook omwille van de bijzondere en vriendschappelijke sfeer die hier heerst. Kinderen spelen hier zorgeloos op het speelplein en zorgen voor elkaar. En ’s zomers ontstaan er vaak spontane straataperitieven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Radio 2 Jagershof heeft uitgeroepen tot Beste Buurt van Vlaanderen.”

Melanie en Thomas, Moershof, Oedelem

“We vonden het heel fijn dat er op geen enkel moment druk werd gezet bij onze aankoopbeslissing. Niets was Stefan te veel, we kregen de tijd en de gelegenheid om alles goed te overwegen en vragen te stellen."

John en Martine, Westoever Harelbeke

“Als voormalig zelfstandigen misten we eerst de contacten met onze klanten. Gelukkig hebben we nu aansluiting gevonden bij onze buren waarmee we een heel goed contact hebben. We wonen hier graag en goed. Nog een keer verhuizen, daar beginnen we niet meer aan…"

Chantal, residentie Westoever Harelbeke

“Of ik wonen in Westoever zou aanbevelen? Daar moet ik niet lang over nadenken: zeker! Ik ben hier zo gelukkig en voel me hier heel goed. Ik ben in '21 verhuisd en woon hier nog elke dag liever. Het team van Chapter George heeft me trouwens perfect begeleid!

Arno en Dimka, Bistierland Harelbeke

“We hebben bewust gekozen voor nieuwbouw. We zijn geen van beiden handig en dus was een volledig afgewerkte woning de beste optie. De afwerking van de woning is trouwens ‘top’, zelfs zonder een likje verf konden we er meteen intrekken.

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.
No items found.
No items found.
No items found.
This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.