Back
OUR STORY STARTS WITH YOUR HOME

“Your dream house doesn’t have to be a dream”

Bij de ontwikkeling van innovatieve, kwalitatieve woonoplossingen doen we ook beroep op externe partners met een specifieke expertise. Dit om u een nog ruimer vastgoedaanbod voor te stellen.

We selecteren onze partners steeds met de grootste zorg en kiezen enkel voor duurzame samenwerkingen op topniveau.
AN IMMERSIVE EXPERIENCE | PORTUGAL

The addresses

Door een unieke combinatie van authentiek design, een uitgelezen locatie, absolute privacy en een unieke conciërgeservice zijn de vakantiehuizen van The Addresses één voor één [prachtige rustplekjes onder de Portugese zon.]
KARAKTERVOL RENOVEREN

Soeverein

Soeverein staat synoniem voor [prachtige, kleinschalige renovatieprojecten]. De panden worden eerst volledig gestript en krijgen daarna een karaktervolle, hoogwaardige afwerking met een persoonlijke touch.
CLEVER CITYMAKERS

MIIX

[Gemengde, binnenstedelijke projecten] waar het leuk leven is, dat is Miix. Deze projectontwikkelaar gaat steeds voor de perfecte balans tussen leefbaarheid, kenmerkende architectuur, duurzaamheid en vernieuwing. Met de duidelijke focus op meerwaardecreatie voor mens én omgeving.
LET'S CONNECT

Write OR
call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
No items found.
No items found.
No items found.