Partnerships

Partnerships

Naast onze eigen bouwprojecten vindt u bij Chapter George ook authentieke vakantiehuizen onder de Portugese zon, unieke renovatiepanden en duurzame binnenstedelijke projecten. Deze voldoen steeds aan dezelfde, strenge kwaliteitseisen als onze eigen woonoplossingen.

OUR STORY STARTS WITH YOUR HOME

“Your dream house doesn’t have to be a dream”

Bij de ontwikkeling van innovatieve, kwalitatieve woonoplossingen doen we ook beroep op externe partners met een specifieke expertise. Dit om u een nog ruimer vastgoedaanbod voor te stellen.

We selecteren onze partners steeds met de grootste zorg en kiezen enkel voor duurzame samenwerkingen op topniveau.
CLEVER CITYMAKERS

MIIX

[Gemengde, binnenstedelijke projecten] waar het leuk leven is, dat is Miix. Deze projectontwikkelaar gaat steeds voor de perfecte balans tussen leefbaarheid, kenmerkende architectuur, duurzaamheid en vernieuwing. Met de duidelijke focus op meerwaardecreatie voor mens én omgeving.
AN IMMERSIVE EXPERIENCE | PORTUGAL

The addresses

Door een unieke combinatie van authentiek design, een uitgelezen locatie, absolute privacy en een unieke conciërgeservice zijn de vakantiehuizen van The Addresses één voor één [prachtige rustplekjes onder de Portugese zon.]
LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.
No items found.
No items found.
No items found.