Back
OUR STORY STARTS WITH YOUR HOME

we develop with passion

Bent u op zoek naar een woning of appartement waar u zich instant thuis voelt, dan bent u bij Chapter George aan het ideale adres. Onze innovatieve woonprojecten zijn steeds goed geïntegreerd in de omgeving én strategisch gelegen. U woont er dus op een aantrekkelijke locatie, u leeft er in een oase van rust en geniet optimaal van het leven.

Wij zoeken grond

Bij Chapter George houden we ervan om woonprojecten te realiseren en daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe bouwgronden en/of afbraakpanden met een topligging in Vlaanderen.

Bent u zelf eigenaar van een bouw- of projectgrond of hebt u een afbraakpand in portefeuille? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij bekijken graag samen met u het ontwikkelingspotentieel.
LET'S connect

Meet chapter george

Bij de aankoop van een woning gaat u niet over één nacht ijs. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter Georges voor uw woondroom kan betekenen.

Vertel ons uw ideeën en verwachtingen en maak kennis met onze sublieme service en persoonlijke begeleiding.
LAAT JE INSPIREREN

Bezoek ONS OP WESTOEVER

Een appartement kopen en zo een nieuw hoofdstuk beginnen, is een belangrijke beslissing. Daarom verwelkomen wij u graag op de site Westoever zelf waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter George voor uw woondroom kan betekenen.
Kom langs op één van onze opendeurdagen of maak een afspraak wanneer het u past.
[OPENDEUR ZATERDAG 25 MAART]
14-17u, Kortrijksestraat 38, 8530 Harelbeke

Reserveer alvast uw bezoekmoment via onderstaande knop.

LAAT JE INSPIREREN

Bezoek onze inspiratiewoning

Een woning kopen en zo een nieuw hoofdstuk beginnen, is een belangrijke beslissing. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter George voor uw woondroom kan betekenen.
Kom langs op één van onze opendeurdagen of maak een afspraak wanneer het u past.
[OPENDEUR ZONDAG 26 MAART]
13-17u, Bistierland 21, 8530 Harelbeke

Reserveer alvast uw bezoekmoment via onderstaande knop.

Bezoek plannen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.