Projects by Chapter George

Hoogmolens

benieuwd wat momenteel te koop is?
This is some text inside of a div block.

Hoogmolens in Waregem

Veertien knappe, energiezuinige woningen met een doordachte architectuur en unieke baksteenafwerking zullen het beeld van de Hoogmolenstraat en de Stijn Streuvelsstraat een grondige make-over geven. De carports achter de woningen in de woonoase creëren een afgesloten centraal binnenplein van 700m2 dat voor alle bewoners toegankelijk is, waardoor het een veilige speelplek en een fijne ontmoetingsplaats vormt.

Onze moderne en ruime woningen met 3 tot 5 slaapkamers worden op duurzame wijze gebouwd met de meest kwalitatieve materialen. Elke woning wordt uitgerust met een lucht-water warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming waardoor het E-peil lager dan 20 is. Dit is een onmiskenbare troef die niet alleen een positieve impact heeft op uw energiefactuur, maar waardoor u gedurende 5 jaar een teruggave krijgt van de grondbelasting.

Mooi meegenomen: de drie eerste woningen  maken deel uit van een reconversieproject waardoor ze kunnen worden aangekocht aan 6% BTW (indien aan de voorwaarden wordt voldaan).

No items found.
our story starts with your home

Meet chapter george

Bij de aankoop van een woning gaat u niet over één nacht ijs. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter Georges voor uw woondroom kan betekenen.

Vertel ons uw ideeën en verwachtingen en maak kennis met onze sublieme service en persoonlijke begeleiding.

Bezoek plannen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.
No items found.
No items found.
No items found.