Projects by Chapter George

Bistierland

benieuwd wat momenteel te koop is?
This is some text inside of a div block.

Woonproject Bistierland heeft een zeer centrale ligging: aan de rand van de Gavers, dichtbij het stadscentrum van Harelbeke en op 5 minuten rijden van de oprit van de E17.

WONEN AAN DE RAND VAN DE GAVERS

Woonproject Bistierland biedt woningen en appartementen in verschillende groottes en elk met een eigen architecturale stijl. Woonproject Bistierland bevindt zich op het grondgebied Harelbeke en Deerlijk, aan de rand van natuurdomein de Gavers. Je vindt er ruime eengezinswoningen aan, voorzien van alle hedendaagse comfort. De verkaveling is kindvriendelijk dankzij de verschillende groen- en recreatiezones en is heel centraal gelegen met de E17 en het station van Harelbeke op een boogscheut. Ook scholen, bakkers, slagers en andere winkels bevinden zich op wandel-of fietsafstand.

Op zondag 14 juli ben je van harte welkom in onze mooi ingerichte kijkwoning. Stefan verwelkomt je graag tussen 13u en 17u en laat je kennismaking met ons aanbod energiezuinige woningen, stuk voor stuk gelegen op een toplocatie.

Lukt het beter op een andere dag? Geen probleem! Contacteer ons gerust en dan stemmen we met plezier onze agenda af op jouw mogelijkheden: 0470 88 50 50 of write@chaptergeorge.be

No items found.
our story starts with your home

Meet chapter george

Bij de aankoop van een woning gaat u niet over één nacht ijs. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter Georges voor uw woondroom kan betekenen.

Vertel ons uw ideeën en verwachtingen en maak kennis met onze sublieme service en persoonlijke begeleiding.

Bezoek plannen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.
No items found.
No items found.
No items found.