Projects by Chapter George

Jan Breidelstraat Oostkamp

benieuwd wat momenteel te koop is?
This is some text inside of a div block.

In het mooie en bosrijke Oostkamp bij Brugge starten wij binnenkort met de bouw van dit nieuwe kleinschalige woonproject

RUSTIG EN RESIDENTIEEL WONEN

Welkom in Oostkamp, waar de serene rust van het platteland hand in hand gaat met de culturele pracht van het nabijgelegen Brugge. Hier, in de schaduw van het bruisende Brugge, ontvouwt zich een mooi stukje Vlaanderen dat de perfecte balans biedt tussen vredige landelijke rust en de dynamiek van een historische stad.

Oostkamp geniet van zijn bevoorrechte positie, op slechts een steenworp afstand van het historische hart van Brugge. Hier kun je genieten van de levendige cultuur, de historische charme en de culinaire hoogstandjes die Brugge te bieden heeft. Na een dag vol ontdekkingen keer je terug naar de rust van Oostkamp, waar je de hectiek van de stad achter je laat en thuiskomt in een oase van residentiële kalmte.

De 3 woningen zijn idyllisch en rustig gelegen in een doodlopende straat van een mooie, residentiële wijk. Oostkamp is gekend als één van de meest bosrijke gemeentes van de regio waardoor wandelen en fietsen een waar plezier is. Toch is er een uitstekende verbinding met de E40, de E403 en het openbaar vervoer. Winkels en alle voorzieningen zijn te vinden in een straal van 800 m waardoor deze wijk een Mobiscore van 8,0 toegekend kreeg.

De ideale plek dus om te wonen en werken.

No items found.
our story starts with your home

Meet chapter george

Bij de aankoop van een woning gaat u niet over één nacht ijs. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter Georges voor uw woondroom kan betekenen.

Vertel ons uw ideeën en verwachtingen en maak kennis met onze sublieme service en persoonlijke begeleiding.

Bezoek plannen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.
No items found.
No items found.
No items found.