Projects by Chapter George

Jagershof

benieuwd wat momenteel te koop is?
This is some text inside of a div block.

Woonproject Jagershof is gelegen rondom weidse velden en toch dichtbij de dorpskern van St-Lodewijk (Deerlijk). De architecturale stijl in Woonproject Jagershof is een mooie mix tussen begijnhof- en pastorijwoningen. In dit woonproject is een groenzone met wadi voorzien met een uitgestrekt zicht over weidse velden.

WONEN AAN WEIDSE VELDEN

Woonproject Jagershof is gelegen in St-Lodewijk of ook wel 'Sellewie' genaamd. Ons woonproject is gelegen tussen weidse groene akkers en de dorpskern van St-Lodewijk. Alle buurtfaciliteiten en plaatselijke diensten bevinden zich op wandel- of fietsafstand. In ons woonproject is er een centraal gelegen groenplein met speeltoren en achteraan is een speelweide (wadi) voorzien van 4000 m². St-Lodewijk ligt dichtbij verschillende wandel- en fietsroutes. Het Provinciaal domein De Gavers is op 6 km van de verkaveling gelegen, waar tal van sportactiviteiten en natuurwandelingen mogelijk zijn.

No items found.
our story starts with your home

Meet chapter george

Bij de aankoop van een woning gaat u niet over één nacht ijs. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter Georges voor uw woondroom kan betekenen.

Vertel ons uw ideeën en verwachtingen en maak kennis met onze sublieme service en persoonlijke begeleiding.

Bezoek plannen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.
No items found.
No items found.
No items found.