Partnerships
19
 
03
 
2024

Projectleider gezocht

Are you the new Chapter George member we are looking for?

Chapter George is een jonge frisse projectontwikkelaar met kantoren in Zuid-West-Vlaanderen.

We creëren innovatieve woonoplossingen in binnen- en buitenland en trekken overtuigd de kaart van mensgericht ondernemerschap. Naast de state-of-the-art woonprojecten in Vlaanderen heeft Chapter George dankzij diverse partnerships ook authentieke boetiek-vakantiewoningen in Portugal in de vastgoedportefeuille (partnership The Addresses) en bieden ze duurzame binnenstedelijke projecten in eigen land (partnership Miix) aan. Ook voor karaktervolle renovaties kan men bij Chapter George aankloppen.

What’s in it for you, George(tte)?

Als projectleider uitvoering word je deel van het ‘construction and development’ team:

- Je staat je collega’s bij in het voortraject door jouw expertise op technisch vlak in cijfers en ramingen om te zetten (planstudies opmaken)

- Je volgt diverse werven op, vanaf de start van de uitvoering tot en met de definitieve afwerking en oplevering. Dit zowel via algemene (appartementen) als gesplitste (woningen) aanneming (met focus op appartementen)

- Interesse in omgaan met klanten (klantenbegeleiding) zien we als een pluspunt

- Je hebt kennis over aanleg infrastructuur (zowel technisch al budgettair)

- Je maakt calculaties op, je bewaakt de projectbudgetten en de timing van de diverse werven, steeds met focus op de Chapter George kwaliteit

- Je vindt plezier in onderhandelen met onderaannemers en sluit (raam)contracten met hen af

- Je hebt aandacht voor innovatieve toepassingen, bijv. op het vlak van duurzame technieken

- Je vertegenwoordigt de bouwheer extern op technisch, administratief en financieel vlak

George(tte)’s profile

Ben je bouwkundige of architect? Heb je een passie voor de bouw?

Heb je enkele jaren ervaring in de vastgoedsector, heb je gewerkt bij een aannemer, ontwikkelaar of studiebureau en heb je zin in een nieuwe uitdaging als team member bij een ambitieus bedrijf?

Chapter George’s offer

Wij kunnen jou een erg toffe inspirerende werkplek aanbieden met oneindig veel mogelijkheden tot groei en zelfontplooiing (met uiteraard een bijbehorend competitief salaris en groeipakket). Chapter George gaat voor no-nonsense with a well developed sense of humor!

Wil je meewerken aan de groei van Chapter George? Dan hebben wij zeker zin om jou te ontmoeten. Stuur snel je motivatiebrief met CV naar Stefanie Vanden Broucke via stefanie@chaptergeorge.be

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.