Blogartikel
30
 
04
 
2024

Chapter George Stories #16 - partner aan het woord

CHAPTER GEORGE STORIES #16 – Multitechniek

Multitechniek, aannemer voor alle technieken van A tot Z

Al 15 jaar biedt Multitechniek bvba uit Roeselare-Beveren het volledige techniekenpakket aan, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Sinds 10 jaar is de zaak in handen van Frederik Raes en Sascha Derycke.

Sascha: “De naam Multitechniek geeft perfect weer waar wij voor staan. Bij ons kan je terecht voor het volledige gamma technieken, letterlijk van A tot Z, van Algemene elektriciteit tot Zonnepanelen en -boilers. En dus ook voor sanitair, verwarming, ventilatie, airco, laadpalen, alarmsystemen en beveiliging. De projectleiders van Chapter George doen vooral een beroep op onze diensten voor alles wat de elektriciteit betreft, en recent ook voor heel wat installaties van zonnepanelen.”

Mano Vanmeirhaeghe, projectleider van Chapter George vult aan:

“Dat klopt! Multitechniek is onze preferentiële partner als het op elektriciteit aankomt. Ik denk dat zij quasi bij al onze projecten en werven betrokken zijn. En dit tot onze grote tevredenheid. Wij appreciëren de vlotte en duidelijke communicatie met Sascha, zijn medewerkers Virginie en Benny en de kwaliteit van het geleverde werk van het 10-koppige technische team. Ook is het fijn dat zij proactief reageren in geval van mogelijke problemen qua planning en uitvoering.”

Aangezien de diensten die Multitechniek aanbiedt verder reiken dan louter elektrische toepassingen, is het hun ambitie om ook het volledige plaatje te realiseren voor Chapter George.

“Wij proberen echt het verschil te maken door onze totaalaanpak. Die levert de klanten enkel maar voordelen op. Zo worden perioden van inactiviteit op de werf door het wachten op de verschillende aannemers, alsook conflictsituaties tussen de aannemers onderling vermeden”, licht Sascha toe. “En aangezien Chapter George staat voor mooie bouwprojecten met een hoogstaande afwerking, werken wij daar graag aan mee. En in de toekomst dus graag van A tot Z en alles er tussenin”, besluit hij lachend.

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.