Blogartikel
14
 
02
 
2022

Prijsvast vanaf compromis @CG

Prijsvast vanaf compromis bij Chapter George

De coronapandemie maakt het leven duurder. Ook de prijzen in de bouw stijgen, maar niet bij Chapter George.

“Wij werken met een vaste aankoopprijs, zonder verrassingen.”  

“Een week wachten was weer honderden euro’s erbij”, “Al nachten wakker van gelegen”. Het zijn voorbeelden van krantenkoppen die onlangs verschenen naar aanleiding van de stijgende bouwprijzen. Mensen die aan het (ver)bouwen zijn, zien hun budget plots overschreden en dan moeten er keuzes gemaakt worden. Niet bij Chapter George. “Wij werken met een vaste prijs vanaf de ondertekening van de verkoopovereenkomst (compromis), zonder verrassingen tijdens of bij oplevering van het project”, zegt Stefan Wattez van Chapter George. “Zelfs al zouden de grondstoffen en bouwmaterialen nog duurder worden, de aankoopprijs blijft behouden.

In deze tijden toch een grote troef.”

Stefan benadrukt dat de klanten van Chapter George daarbovenop niet hoeven in te boeten op kwaliteit. “We werken met zeer mooie budgetten. Onze klanten hoeven niet lastminute te besparen op hun keuze wat betreft sanitair of bevloering.”

Rentes leningen

De vraag naar vastgoed blijft intussen zeer groot. In 2021 werden een recordaantal van 165.000 woningen verkocht, liet Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele onlangs weten. En intussen lijken ook de hypothecaire rentes een bocht te nemen, al blijven ze momenteel wel nog erg laag.

Hoe de markt zal evolueren, is moeilijk te voorspellen, maar wie kooprijp is, wacht best niet te lang om een knoop door te hakken.

Meeneembaarheid

Goed om weten:  wie nu zijn enige gezinswoning verkoopt en een nieuwbouwwoning koopt, kan op vandaag nog registratiekosten van de eerste enige gezinswoning meenemen. Deze meeneembaarheid dooft pas uit eind 2023.

Chapter George

Wenst u meer info over de woningen & appartementen die Chapter George te koop aanbiedt? 

Meer info op www.chaptergeorge.be/#Te-koop

Of contacteer Stefan Wattez via tel 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.