Partnerships
06
 
09
 
2021

The Addresses opent de deuren van Casa Três

Een verbouwd koopmanshuis in Vila Real de Santo António

Met aandacht voor het rijke Portugese erfgoed en de levensstijl van de moderne reiziger streeft het nieuwe hospitality-merk the Addresses naar verrijkende, gedenkwaardige ervaringen tijdens een verblijf in een van hun omgebouwde gastenverblijven. Door een combinatie van design, locatie, privacy en een unieke conciërgedienst fungeren the Addresses als de perfecte gids in de Portugese manier van leven. Na 'Casa Um' en 'Casa Dois', lanceren The Addresses nu hun derde gastenverblijf 'Casa Três' in het stadje Vila Real de Santo Antonio, gelegen tussen de rivier Guadiana en de Atlantische oceaan. Dit statige huis, dat ooit een koopmanshuis was, werd gerenoveerd tot een open en ruim pand, met een lichte binnenplaats met een oude citrusboom en een glinsterend buitenzwembad. Casa Três verwelkomt gasten in drie slaapkamers met ensuite badkamers en werd gerenoveerd door het bekroonde Portugese architectenbureau Atelier Rua met een zorgvuldig samengesteld interieur door de creatieve studio Studio Stories.

The Addresses

Wanneer u een vakantie boekt bij the Addresses, krijgt u niet alleen een knap staaltje architectuur, maar ook een reeks speciale diensten en een verzorgde gids met de beste plaatsen om te bezoeken in de regio. Het resultaat van jaren gedeelde passie en vele reizen naar de Algarve door de oprichters van the Addresses, Bert en Ludovic, die nu al hun adressen en ervaringen wensen te delen met gelijkgestemde vrienden en gasten.

Met The Portugal Collection levert Bert al jaren de beste Portugese wijnen aan toprestaurants in België. Ludovic is actief als creatief directeur in de wereld van muziek en entertainment. Samen richtten ze 'The Madeira Collection' op, een unieke collectie van vintage Madeira wijnen. De twee delen een gemeenschappelijke liefde voor de Portugese cultuur, natuur, modo de vida en natuurlijk de Portugese wijnen en keuken.

AS CASAS

Elk van de huizen van The Addresses heeft zijn eigen verhaal en is gelegen op een authentieke locatie. Dankzij de samenwerking met de beste Portugese architectenbureaus en de zorgvuldige samenstelling van het interieur, ligt elk huis in een gebied waar oud en nieuw samenkomen, en kunt u genieten van het comfort van een stijlvol hotel. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer, er is altijd een grote buitenruimte of tuin met zwembad, en overal vindt u een mooie selectie van voorwerpen, producten en boeken. Om van te genieten op vakantie, of om mee naar huis te nemen.

Elk van onze huizen vertelt een verhaal uit het rijke erfgoed van Portugal. Wij doen dit eer aan door de oorspronkelijke architectonische concepten te verfraaien met hedendaagse invloeden.

Casa Três

Casa Três Vila Real de Santo Antonio, gelegen in het meest oostelijke puntje van de Portugese Algarve, met Spanje net aan de overkant van de rivier Guadiana, is een echt verborgen juweeltje. Het ligt aan de oevers van de rivier Guadiana die Portugal van Spanje scheidt en uitmondt in de Atlantische Oceaan. Midden in het historische, autovrije centrum en met een charmante jachthaven in de verte, staat Casa Três. Dit statige huis, ooit een koopmanshuis, is gerenoveerd tot een open, ruime woning.

Bij binnenkomst in Casa Três wordt u verwelkomd door de luchtige en lichte binnenplaats, waar de oude citrusboom en het glinsterende buitenzwembad u doen vergeten dat u in het centrum van de stad bent. Rondom deze schaduwrijke oase liggen drie grote slaapkamers, elk met een eigen badkamer en een zithoek. De meerdere dakterrassen, verzadigd door de middagzon, zijn perfect voor late diners of een vroeg ontbijt.

Op de begane grond kunnen gasten ontspannen in de ruime en sfeervolle woonkamer en keuken, onderbroken door een gewelfd plafond en geserveerd door vier balkonopeningen in directe relatie tot de patio aan de achterzijde.

De gekozen afwerkingsmaterialen complementeren de ruimten, zowel in tinten als in plasticiteit.

To do

Huur een fiets op de hoek van de straat van Casa Três en cruise door de verkoelende pijnboombossen van de Mata Nacional da Dunas Litorais. In minder dan 15 minuten leiden deze wegen u naar de verlaten stranden ten zuiden van Vila Real, die ook met de auto in 5 minuten te bereiken zijn.

In oostelijke richting brengen kleine veerboten u over de Guadiana rivier naar de Spaanse historische stad Ayamonte, voor een ontspannen dagje of middagje uit, of gewoon om te genieten van hun heerlijke tapas.

In westelijke richting langs de kust brengt een korte tocht u naar Cacela Velha, met ongelooflijke uitzichten, uitgestrekte zandstranden en een idyllisch dorpje om doorheen te slenteren. Breng ook een bezoek aan Fabrica, een van de mooiste stranden ter wereld.

EXPERIENCES

Bij the Addresses kunt u boeiende ervaringen boeken met uw bedrijf of vrienden in een inspirerende omgeving, gehost door gepassioneerde creatievelingen.

Meer informatie over The Experiences via deze link.

____________

Voor meer informatie of een interview kunt u mailen naar lies@vonyellow.be. Voor meer beeldmateriaal kunt u terecht in de perskamer van VonYellow.

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.