Ontwikkeling
07
 
09
 
2021

Chapter George: female power in de vastgoedwereld

Chapter George: female power in de vastgoedwereld

Sinds begin september schrijft Chapter George een nieuw hoofdstuk in de vastgoedwereld. Projectontwikkelaar Chapter George is het resultaat van een sterk staaltje vrouwelijk ondernemerschap, met Stephanie Valcke en Stefanie Vanden Broucke aan het roer, die hun krachten en kennis bundelen in dit partnerschip.
 

Medio 2021 besloten de dames hun female power en hun jarenlange expertise in onroerend goed samen te brengen om een nieuw, innovatief hoofdstuk te schrijven. Samen hebben ze zo’n 40 jaar ervaring op de teller. Stephanie Valcke verdiende o.a. haar sporen bij Bistierland en familiebedrijf Stadsbader, Stefanie Vanden Broucke was dan weer actief bij onder meer Leiedal en Vanhaerents/Caaap. Hierdoor kan het duo bouwen en vertrouwen op een breed netwerk van duurzame relaties dat ze graag verder continueren en versterken bij Chapter George. 

Unieke positie in de vastgoedwereld

Met Chapter George breekt een volledig nieuw hoofdstuk aan in residentieel vastgoed. De overkoepelende organisatie creëert innovatieve woonoplossingen in binnen- en buitenland en trekt overtuigd de kaart van mensgericht ondernemerschap.

Naast de state-of-the-art woonprojecten in Vlaanderen heeft Chapter George dankzij diverse partnerships ook authentieke boetiek-vakantiewoningen in Portugal in de vastgoedportefeuille (partnership The Addresses) en bieden ze duurzame binnenstedelijke projecten in eigen land (partnership Miix) aan. Ook voor karaktervolle renovaties kan men bij Chapter George aankloppen.  

“Samen kijken we terug op een jarenlange ervaring, gedreven door een ware passie voor vastgoed en architectuur.”  

       -Stephanie Valcke en Stefanie Vanden Broucke, Chapter George

Brug tussen heden en verleden

Bij een nieuw partnership hoort een nieuwe naam. Tijdens het denkproces kwamen de dames meteen op de naam ‘George’. Georges Tanghe was de grootvader van Stephanie Valcke en maakte zich verdienstelijk in de wereld van het vastgoed.

De naam Chapter George verwijst dan ook enerzijds naar grootvader Georges, maar ook naar de verschillende hoofdstukken (‘chapters’) of activiteiten binnen dit nieuwe vastgoedverhaal. Met Chapter George willen de dames een brug slaan tussen het verleden en het heden. Ze hebben al hun kennis en ervaring gebundeld en schrijven nu samen een nieuw hoofdstuk.

Develops with passion

Chapter George staat synoniem voor inspirerende leefruimtes van hoogstaande kwaliteit, met een creatief, functioneel design. De drie kernwaarden van Chapter George zijn dan ook passie, authenticiteit en mensgerichtheid. Passie verwijst naar de liefde die beide dames hebben voor vastgoedontwikkeling. Authenticiteit komt tot uiting in hun oprechte en no-nonsense aanpak, die resulteert in duurzame relaties. Het mensgerichte aspect is duidelijk merkbaar in het hechte team van specialisten waarmee zij werken.

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.