Blogartikel
09
 
03
 
2023

Chapter George Stories #7 - een partner aan het woord

Chapter George Stories #7 - GECO

GECO en Chapter George, een GEdroomde COmbinatie

Al meer dan 25 jaar realiseert het 30-koppige team van GECO kwalitatief buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium, en in mindere mate hout. GECO koos bewust voor een volledig geïntegreerde aanpak en eigen productie in Anzegem. In de bedrijfsgebouwen met een werkoppervlakte van 5000m2 wordt spitstechnologie gecombineerd met oerdegelijk vakmanschap. Ook de montage gebeurt door eigen, zorgvuldig opgeleide monteurs of door vakmensen die premium partners zijn.

GECO onderscheidt zich door zijn ramen in gelakte kunsthars. Door de volledig weg gepolijste lasnaden en het aangename satijngevoel hebben deze ramen een exclusieve look.

Michel Roelandt, gedelegeerd bestuurder van GECO verduidelijkt: “Met onze ramen in gelakt kunsthars zijn wij uniek in België. Het procedé werd door ons ontwikkeld en op punt gezet. De lasnaden en extrusielijnen worden volledig weg gepolierd waardoor we een perfect glad oppervlak bekomen dat neigt naar hout. Het verschil is haast niet zichtbaar. Bovendien zijn deze ramen super isolerend en – niet onbelangrijk – kleurvast waardoor ze niet moeten worden geschilderd. En da’s toch een onmiskenbaar voordeel ten opzichte van hout…”.

De samenwerking met Chapter George is nog pril, maar er is zeker een goeie match.

Michel: “Wij zijn bijzonder trots dat Chapter George ons - na een aantal kleinere opdrachten - nu een groot project als Jagershof heeft toevertrouwd. De 20 luxe appartementen in Deerlijk waarvoor wij alle buitenschrijnwerk mogen leveren, is een echt prestigeproject voor GECO. Wij zijn trouwens heel tevreden over de samenwerking want we zien Chapter George als een mooie referentie. Het bedrijf straalt uit wat wij aan de klanten willen bieden en biedt een meerwaarde qua architectuur waardoor wij eer van ons werk kunnen halen. Wij hopen dan ook op een lange en productieve samenwerking. Niet alleen omdat de architectuur en manier van werken ons wel liggen, maar zeker ook omdat de projecten in onze regio liggen. Da’s toch ook een groot voordeel. Wat mij betreft, is Chapter George en GECO een GEdroomde COmbinatie”, besluit Michel met een knipoog.

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be/#Te-koop

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.