Blogartikel
07
 
02
 
2023

Chapter George Stories #6 - een partner aan het woord

Chapter George Stories #6 - Dekeyzer keukens en interieur

Finesse in keuken en interieur. Kwaliteit met een keizerlijke toets.

Als toonaangevend familiebedrijf heeft dekeyzer keukens en interieur, met hoofdzetel in Menen, een uitmuntende reputatie opgebouwd dankzij haar rijke verleden binnen de sector. Al drie generaties en meer dan 40 jaar lang wordt de kunst van het ontwerpen en het ambacht van het vervaardigen onderling aan elkaar doorgegeven, met als doel de beste kwaliteit op de markt te brengen. Vandaag staan de broers Koen, Hans en Bart De Keyzer gezamenlijk aan het roer van de groep dekeyzer die met meer dan 100 enthousiaste en ervaren werknemers zo’n 1000 projecten op jaarbasis realiseert, waarvan ongeveer de helft voor de projectmarkt. De familie De Keyzer verzoent vernieuwende ontwerpen en toptechnologie met eigen productie in de 15.000 m2 grote hypermoderne fabriek in Menen.

Bart De Keyzer, CEO en o.a. verantwoordelijk voor design en vormgeving,:

“Kwaliteit zit in ons DNA, meerwaarde bieden in onze opvoeding. En dat voelt de klant in alles. Wij onderscheiden ons door onze unieke aanpak. De klanten, en dus ook die van Chapter George, worden ontvangen in één van onze 7 toonzalen waar het plan, de materialen en het kleurenpalet worden besproken en waar wordt gekeken wat past binnen de budgettaire mogelijkheden. Wij passen aan tot de klant een goed gevoel heeft op alle niveaus. Onze klantenbegeleiders zijn interieurarchitect van opleiding welke veel aandacht besteden aan conceptuele vormgeving en aan een verfijnde afwerking met oog voor detail en belijning. Daarnaast kunnen wij als bedrijf bogen op vakmanschap, expertise en ervaring in alle geledingen: van verkoop en advies, over de productie tot de installatie met onze eigen plaatsers.”

Piet Berlamont, verantwoordelijke voor de projectmarkt, vult aan:

“Bij elk van onze realisaties streven wij naar een optimale klantentevredenheid. En dat geldt zeker voor de projecten die we realiseren voor Chapter George. Gezien het volume dat we voor hen mogen realiseren, is het voor ons uiterst belangrijk dat het hoge kwaliteitsniveau steeds wordt aangehouden. Op dat vlak doen wij geen compromissen. De projectleiders van Chapter George zouden dit trouwens ook niet dulden. Ook voor hen staat de tevredenheid van de klant centraal.”

Reeds meer dan 10 jaar is er een nauwe samenwerking tussen Chapter George en dekeyzer. En die verloopt met wederzijds respect en tot beider tevredenheid.

“Wij ervaren een hele goed contact en een fijne, oplossingsgerichte samenwerking. We zitten trouwens in hetzelfde middelhoge segment waardoor er een goede match is tussen beide bedrijven, ook op het vlak van het streven naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Chapter George groeit gestaag dankzij heel wat nieuwe mooie en grote projecten, en wij zouden graag mee groeien”, besluit Piet lachend.

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be/#Te-koop

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.