Blogartikel
01
 
12
 
2022

Chapter George Stories #5 - een klant aan het woord

Chapter George Stories #3 - Arno en Dimka

Jeugdliefjes Dimka (28) en Arno (28) stralen wanneer ze de deur van hun woning opengooien. Kleine Leonie, net 1 jaar geworden, kijkt ons met haar grote donkere kijkers vertederend aan. Het jonge koppel is duidelijk heel gelukkig in hun mooie nieuwbouwwoning in Bistierland.

Dimka vertelt: “Ik bracht mijn jeugd door in Bavikhove en ken dit woonproject sinds de start van de verkavelingswerken. Toen al droomde ik ervan om hier te wonen. We hebben ons dan ook zeer bewust ingeschreven op de mailinglijst en na een bezoek aan de inspiratiewoning in 2018, konden we een jaar later onze woondroom waarmaken en trokken we hier in.” “De aankoop verliep heel vlot”, vult Arno aan.

“Het contact met Stefan was een verademing in vergelijking met andere projectontwikkelaars die we hadden ontmoet. We konden meteen een optie nemen, maar kregen toch nog ruim de tijd om goed na te denken, raad te vragen aan onze ouders en te overleggen met de banken. Deze niet dwingende manier heeft ons zeker over de streep getrokken. We hadden nooit het gevoel dat er druk op ons werd gelegd. En dat is toch wel een verschil met andere ontwikkelaars.”

Ook op het vlak van kwaliteit onderscheidt Bistierland/Chapter George zich. “Je vindt hier hele ruime woningen met verschillende architecturale stijlen aan een betaalbare prijs. De grote, polyvalente zolder met een vaste trap, is zeker een troef. Ook de aangelegde voortuin maakt zeker het verschil.

Als jonge kopers is dit iets waar je normaal gezien zou op besparen. Het feit dat de woning mét nette voortuin wordt opgeleverd, vormt dus zeker een surplus”, zegt Dimka.

“We hebben bewust gekozen voor nieuwbouw”, vult Arno aan. “We zijn geen van beiden handig en dus was een volledig afgewerkte woning de beste optie. Het was leuk dat we nog niet-structurele aanpassingen aan het plan konden aanbrengen. Zo werd er een deur verplaatst en de inrichting van de badkamer hertekend. Pieter, de projectleider, heeft ons daarin perfect begeleid. We konden steeds bij hem terecht met vragen. Ook dacht hij (pro)-actief mee en kwam hij op de proppen met verschillende opties die hij duidelijk toelichtte. Die professionele begeleiding en flexibiliteit was echt een pluspunt. De afwerking van de woning is trouwens ‘top’, zelfs zonder een likje verf konden we er meteen intrekken. Wat we ook apprecieerden, was de duidelijkheid qua mogelijke extra kosten. Alles werd zeer transparant en duidelijk gecommuniceerd, zodat we nooit voor verrassingen kwamen te staan.”

Dimka: “Of wij wonen in Bistierland zouden aanbevelen? Daar moeten we niet over nadenken: zeker en vast! We wonen hier heel graag en hebben een super contact met de buren, die we onze vrienden durven te noemen. Het fijne is dat heel wat gezinnen in de buurt zich in dezelfde levensfase én mindset bevinden. Er heerst een hele leuke symbiose, een toffe dynamiek en een echt groepsgevoel. Zo delen we materiaal uit, kunnen we in de Facebook-groep terecht voor info en voor hulp zoals kinderoppas, enz…”.

"We hebben er ook bewust voor gekozen om in een wijk te wonen omwille van het sociale contact en de interactie met de buren. En daar hebben we gewoon heel veel geluk mee”, besluit Arno lachend.

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be/#Te-koop

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.