Blogartikel
13
 
09
 
2022

Chapter George Stories #2 - een partner aan het woord

Chapter George Stories #2 - Trappen Van hoo

Chapter George draagt als projectontwikkelaar drie kernwaarden uit. Naast passie en authenticiteit staat ook de mensgerichtheid centraal. Met de focus op het interne team enerzijds, maar ook met het oog op het uitwerken van langdurige en duurzame partnerships anderzijds. De jarenlange samenwerking met Trappen Van hoo is daarvan het perfecte voorbeeld.

36 jaar geleden maakte het schrijnwerkersbedrijf uit Deinze de bewuste keuze om zich te specialiseren als fabrikant van trappen, wat toen niet voor de hand liggend was. Eind 2008 namen Elisabeth en Stijn de familiezaak over. “Wij waren vrij jong toen we deze serieuze stap waagden”, steekt Elisabeth van wal. “Maar inmiddels realiseren we met ons team van 8 personen heel wat mooie projecten in Oost- en West-Vlaanderen. We werken al vele jaren voor het team van Chapter George, vroeger Bistierland. Eerst als onderaannemer, maar sinds een 6-tal jaar rechtstreeks.” Stijn vult aan: “Er is een wederzijds vertrouwen en dat maakt het samenwerken heel vlot. Door de jarenlange relatie kennen we de verwachtingen van zowel de projectleiders als de klanten. We kunnen bouwen op onze expertise en ons jarenlang vakmanschap. Daarbij streven we ernaar om de gemaakte afspraken en leveringstermijnen steeds na te komen.”

Elisabeth beaamt: “De klanten van Chapter George kunnen in onze showroom hun keuze maken. Dat laat ons toe om hen optimaal te adviseren en duidelijke afspraken te maken.”

Trappen Van hoo heeft voorlopig niet te lijden onder de grondstoffenschaarste. “Wij beschikken gelukkig over grote voorraden en hebben ruim op tijd goed ingekocht. Voorlopig kunnen wij de gemaakte prijsafspraken dus nog honoreren.”

Pieter Mouton, projectleider van Chapter George, looft de uitstekende samenwerking:

“Elisabeth en Stijn zijn het schoolvoorbeeld van gedreven en correcte ondernemers. We beschouwen hen niet als een leverancier, maar eerder als een partner. Elisabeths zus Kimberly – onze vaste contactpersoon – zorgt ervoor dat afspraken altijd stipt worden nageleefd en planningen gerespecteerd. Haar communicatie is vlot en transparant. Van mij krijgen ze alle drie een 11 op 10.”

“Da’s fijn om te horen,” glundert Elisabeth. “Ook wij appreciëren de samenwerking met het projectteam enorm. Wij hopen op dit elan te kunnen verder werken met en voor Chapter George. Ze bouwen mooie, kwalitatieve huizen met een consequent doorgetrokken stijl. En wij zijn blij om daar een essentiële bijdrage te mogen aan leveren. Want zonder trap geraak je natuurlijk niet hogerop”, besluit ze lachend.

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be/#Te-koop

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.