Blogartikel
07
 
12
 
2023

Chapter George Stories #13 - een klant aan het woord

CHAPTER GEORGE STORIES #13 – Bjorn Adam en Orlando Jonckheere

Wonen in Jagershof Deerlijk, de beste buurt van Vlaanderen

Het eerste wat ons opvalt wanneer we het gezellige huis van Bjorn en Orlando in Jagershof binnenkomen, is de sfeervolle versiering, zowel buiten als binnen. De bewoners van deze woning hebben duidelijk smaak en oog voor detail en kwaliteit. Dat is ook niet vreemd gezien hun jobs in de grafische sector. Bjorn en Orlando waren de allereerste kopers van woonproject Jagershof in Deerlijk en hebben de verkaveling sinds begin 2019 zien uitgroeien tot de levendige buurt die ze nu is. De bekroning tot beste buurt van Vlaanderen kwam er onder impuls van buurvrouw Kim en is volgens hen niet meer dan terecht.

“Hoe we hier terecht zijn gekomen? Da’s een leuk verhaal”, steekt Bjorn van wal. “Orlando woonde in Gent, terwijl ik uit Harelbeke afkomstig ben. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe, gezamenlijke woning werden we tijdens een uitstap in Brugge gecharmeerd door de typische woningen van het begijnhof. Die stijl kon ons wel bekoren en na een snelle search via Google kwamen we zo bij het project Jagershof terecht, toen nog een braakliggend terrein omgeven door de velden. We herkenden ons meteen in de stijl van de woningen die de perfecte combinatie vormde van onze smaken, niet te klassiek, maar ook niet te modern. Na de eerste afspraak volgde meteen een optie en zo kochten we een 6-tal jaar geleden als eersten de allereerste begijnhofwoning van dit project.”

Inmiddels is de verkaveling quasi volledig afgewerkt en resten er nog slechts 2 nieuwe woningen en een kleinschalig appartementencomplex dat in opbouw is. Bjorn en Orlando zijn opgetogen over de verscheidenheid binnen het woonproject.

“Op dat vlak maakt Chapter George echt het verschil. Elke woning in deze verkaveling is uniek en anders dan de andere met een onderscheidende architectuur en indeling. Andere ontwikkelaars beperken zich vaak tot dezelfde standaardwoningen”, duidt Orlando.

Dat unieke karakter overtuigde Orlando om Gent te verlaten en te verhuizen naar Sint-Lodewijk, Deerlijk. En dat heeft hij zich nog geen moment beklaagd.

“Ik ben dol op onze woning omwille van de knappe stijl, het open karakter, het vele licht dat de ganse dag via de grote glaspartijen binnenvalt en de rustige maar toch centrale ligging met zicht op de kerktoren van ‘Sellewie’. En natuurlijk ook omwille van de bijzondere en vriendschappelijke sfeer die hier heerst. Kinderen spelen hier zorgeloos op het speelplein en zorgen voor elkaar. En ’s zomers ontstaan er vaak spontane straataperitieven. De wekelijkse wandelingen van de ‘Sellewieties’ zijn dan weer ideaal om elkaar en ook nieuwe bewoners beter te leren kennen.”

De recente verkiezing van Jagershof tot ‘Beste Buurt van Vlaanderen’ door Radio2 was dan ook niet meer dan terecht volgens Bjorn en Orlando.

“Leuk dat we daarmee Bistierland in Harelbeke kunnen uitdagen. Misschien worden zij het wel volgend jaar. We gaan hen zeker een hart onder de riem steken”, besluiten ze lachend.

Orlando en Bjorn in hun sfeervolle woning in Jagersof, de beste buurt van Vlaanderen

Wil je ook wonen in de Beste Buurt van Vlaanderen? Wil je graag een bezoek brengen aan de twee nog resterende koopwoningen of de appartementen in opbouw?

Check www.chaptergeorge.be

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.