Blogartikel
12
 
10
 
2023

Chapter George Stories #11 - partner aan het woord

CHAPTER GEORGE STORIES #11 – DIEDERIK SNOECK VAN SLW FUNDERINGEN

SLW, een gefundeerde kijk op funderingssystemen

De passie voor bouwen werd Diederik Snoeck met de paplepel ingegeven door vader Marc, zaakvoerder van Bouwbedrijf Snoeck. Het was dan ook niet vreemd dat Diederik koos voor de studies Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde. Maar waar zijn vader in de hoogte bouwde, zocht Diederik het dieper. Vanuit zijn passie voor Geotechniek en Grondmechanica ontstond eerst SLW, gespecialiseerd in betaalbare funderingssystemen, en later de grondsonderingsfirma CONA Grondonderzoek, samen goed voor 17 medewerkers.

“We zoeken een gezond evenwicht, want willen niet te groot worden en de controle houden. Het persoonlijk contact met onze klanten is voor ons zeer belangrijk”, kadert Diederik.

Sinds 2016 legt zijn bedrijf de fundamenten van heel wat woningen die onder impuls van Chapter George worden gebouwd, al dan niet door het bouwbedrijf van zijn vader.

“Vaak zijn zowel ik als mijn vader betrokken bij de projecten van Chapter George. Daarbij leg ik als het ware de basis voor het werk van zijn bouwbedrijf. Zo werken we nu samen aan het project Kanaalpark in Ingelmunster waar wij met SLW de funderingen leggen en mijn vader daarop verder bouwt. In Deerlijk zijn we met CONA dan weer bezig met grondsonderingen als voorbereiding voor het nieuwe woonproject Desselhof. Wij doen diepgravend onderzoek, en dat mag je letterlijk nemen”, lacht hij.

SLW legde de voorbije 7 jaar de fundamenten voor zeker 70 woningen voor Chapter George, voorheen Bistierland.

“En ik hoop dat er uiteraard nog vele volgen. Wij investeren graag in een langetermijnrelatie Deze is overigens gebouwd (pun intended) op vertrouwen, op een ongeschreven contract. Wij werken trouwens heel graag voor Chapter George. In al die jaren hebben wij nog nooit discussies gehad en werden wij altijd correct betaald… Geef toe, da’s ook onbetaalbaar”, besluit Diederik met de glimlach.

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.