Blogartikel
08
 
08
 
2023

Chapter George Stories #10 - partner aan het woord

Chapter George Stories #10 - Pouleyn uit Vichte

Pouleyn, meesters in maatwerk

Al meer dan 75 jaar en meerdere generaties lang profileert Pouleyn uit Vichte zich als een 100% Belgische producent van exclusief en kwalitatief houten maatwerk.

Commercieel medewerker Patrick Duran werkt al 25 jaar voor het bedrijf en is vooral verantwoordelijk voor de B-t-B markt en de orangeriebouw Lloyd Hamilton:

“Door onze productie volledig in eigen beheer te realiseren én door voortdurend te investeren in innovatie, kiest Pouleyn als familiebedrijf resoluut voor expertise en toewijding.”

De 70 medewerkers van het bedrijf, geleid door Geert en zonen Laurent en Olivier en bijgestaan door CEO Koen Lepoutre, noemen zich terecht meesters in houten maatwerk.

“Drie jaar geleden hebben wij de bewuste keuze gemaakt om ons uitsluitend op hout te concentreren, en dan voornamelijk op buitenschrijnwerk, poorten en sectionaalpoorten”, vertelt Patrick. “Onze tuinpoorten zijn onze paradepaardjes. Daarin onderscheiden we ons echt van onze collega’s. Al meer dan 15 jaar zijn we gerenommeerd voor onze specifieke afwerking, de finesse in de uitvoering, de feilloze plaatsing en de 24/7 nazorg en service.”

Chapter George is al sinds meer dan 10 jaar een vaste en trouwe klant van Pouleyn. Patrick:

“Onze eerste factuur dateert van maart 2013. En sindsdien hebben we al meer dan 200 woningen voorzien van ramen, deuren en vaak ook garagepoorten.” Die jarenlange samenwerking loont: “Door de terugkerende opdrachten kunnen we qua productie (kost)efficiënter werken. Ook werken we nauw samen met de projectleiders en kunnen we – gebaseerd op onze ervaring en expertise – suggesties doen qua afwerking en uitzicht van het buitenschrijnwerk. We hopen dan ook te bestendigen wat we al meer dan een decennium voor Chapter George doen… En dat is meesterlijk maatwerk leveren.”

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.