Blogartikel
16
 
08
 
2022

Chapter George Stories #1 - een klant aan het woord

Chapter George Stories #1 - Chantal

Chantal zwaait de deur open en verwelkomt ons met een stralende glimlach: “Blij dat jullie er zijn. Welkom!”.

Meteen valt het ruimtelijke gevoel van het appartement op. Een mooie, grote woonkamer met open keuken, een prachtig terras met een onbelemmerd zicht en heel veel lichtinval. Dit wordt nog versterkt door de strakke en stijlvolle inrichting met mooie kunstobjecten als eyecatcher.

Chantal, vroeger secretariaatsbediende in verschillende grote bedrijven, geniet nu van haar pensioen. Al is stilzitten niet aan haar besteed. “Ik ben zeer sportief. Zwemmen, fietsen, wandelen…, elke dag gemiddeld anderhalf uur. Ik woon hier dan ook ideaal: een kwartiertje met de fiets via het jaagpad langs de Leie en ik sta in één van de zwembaden in Kortrijk.”

Chantal is afkomstig van Marke, maar omwille haar job belandde zij in Harelbeke. Een aantal jaren geleden kocht ze een huis in Bistierland. “Het was een hele mooie woning, prachtig afgewerkt en goed gelegen. Maar… ze was te groot voor mij alleen. De verkoper van Chapter George heeft me dan proactief een appartement op Westoever voorgesteld. Helemaal enthousiast was ik niet meteen, want ik zag mezelf niet in een appartement wonen. Maar toen kwam ik hier binnen en ik was meteen verkocht. Of liever: verliefd. Een coup de foudre. Ja, inderdaad, voor een appartement”, lacht Chantal, “en ik ben nog steeds verliefd. Elke dag meer.”

 “Ik woon hier dan ook heel graag. Het uitzicht is geweldig, het appartement is centraal, maar toch rustig gelegen. De winkels liggen op wandelafstand en het openbaar vervoer stopt letterlijk voor de deur. Ook heb ik hele goede buren. Ze hebben mij met open armen onthaald bij mijn verhuis. We overleggen veel met elkaar en respecteren elkaars rust en privacy. Maar als we elkaar kunnen helpen, zijn weer voor elkaar.”

 “Of ik wonen in Westoever zou aanbevelen? Daar moet ik niet lang over nadenken: zeker! Ik ben hier zo gelukkig en voel me hier heel goed. Ik ben in september verhuisd en woon hier nog elke dag liever. Het team van Chapter George heeft me trouwens perfect begeleid, tot mijn grote tevredenheid. Ik heb al twee keer bij hen gekocht, dat zegt wellicht genoeg. Maar nu blijf ik hier in Westoever, zeker weten…”, besluit Chantal lachend.

 

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be/#Te-koop

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.