Blogartikel
05
 
10
 
2023

Chapter George project Jagershof is beste buurt van Vlaanderen

Project Jagershof wint spannende verkiezing van Goeiemorgen Morgen! van Radio2

Het is officieel: het Chapter George Jagershof in Sint-Lodewijk Deerlijk mag zich De beste buurt van Vlaanderen noemen. Goeiemorgen Morgen!, de ochtendshow van Radio2, ging op zoek en de winnaar werd gekozen door een jury die bestond uit Ann Reymen en Daan Masset, Cath Luyten,Joris Hessels, Maaike Cafmeyer, Niels Albert en Margaux van de regio. .

De beste buurt van Vlaanderen is een plek waar het fijn is om te wonen, waar mensen elkaar helpen, inspireren en delen wat ze hebben. Net geen 350 buurten schreven zich in.

Intense vriendschappen

Woonproject Jagershof is een buurt waar ze al eens graag een feestje vieren. Het is een nieuwbouwproject, dus de buurt bestaat nog niet zo heel lang. En toch zijn er al intense vriendschappen gesmeed. 

“We zijn een paar jaar geleden begonnen met 2 gezinnen, nu wonen er al 35. In de korte tijdsspanne zijn we een hechte bende geworden, we delen lief en leed met elkaar”, vertelt initiatiefneemster Kim Mervillie. Zij schreef haar buurt in voor De beste buurt van Vlaanderen."

Verder is het Jagershof een heel actieve buurt met een eigen wandelclub.

“Op een warme zondagnamiddag zijn buurman Orlando en ik beginnen te wandelen en zo zijn de Sellewietis ontstaan”, vertelt Kim. Iedere dinsdagkomt de wandelclub samen om 5 à 6 kilometer te stappen. “Het is fijn om dan tegelijk ook te kunnen praten over wat er speelt in je leven.” 

Ook de kinderen in de wijk weten elkaar te vinden.

“Elke zondagochtend organiseren we de kidsrun. Het begon met een sportieve mama die de kinderen mee op sleeptouw nam door samen te gaan lopen. Intussen zijn er ook een aantal volwassenen bij gekomen voor een start-to-run en dat is super”, zegt Kim.
Ook wonen in de beste buurt?

Woonproject Jagershof onderscheidt zich ook omwille van zijn ligging: heel rustig, omgeven door de velden, maar toch vlakbij het centrum van Sint-Lodewijk. Wil je ook wonen in deze leuke en dynamische buurt? Rep je dan want er zijn nog slechts twee knappe halfopen woningen te koop. De bouw van een kleinschalig appartementencomplex met 20 units is volop bezig. Ook hier zijn nog een aantal hele mooie appartementen met zonnige tuin en/of terras beschikbaar.

Benieuwd naar meer?

Krijg je graag meer informatie of wil je een kijkje komen nemen? Dat kan! Contacteer Stefan Wattez via mail stefan@chaptergeorge.be of tel/Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.