Blogartikel
17
 
03
 
2022

Bezoek onze inspiratiewoning

Welkom in onze inspiratiewoning

De aankoop van een woning is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Daarom verwelkomen wij u graag in onze inspiratiewoning, waar u met al uw zintuigen kunt ervaren wat Chapter George voor u kan betekenen.

Van een huis een thuis maken, dat is een van de missies van Chapter George. Om ideeën op te doen op het vlak van inrichting en decoratie, nodigen wij u graag uit in onze inspiratiewoning op Bistierland in Harelbeke/Deerlijk. Daar hebben wij met Team George tal van originele ingrepen toegepast die u ook zelf kunt integreren in een van onze woonprojecten.

Zo is er in de ruime, lichtrijke woonkamer een thuiswerkplek gecreëerd, deels afgescheiden door middel van een mooie houten wand. De keuken heeft dan weer een lange kastenwand die doorloopt tot in de berging, zo heeft u meer het gevoel dat de berging deel uitmaakt van de leefruimte. Goed om weten is dat de woningen van Chapter George zo slim zijn ontworpen waardoor het mogelijk is om op verschillende plaatsen in maatwerk te voorzien.

Ook op de verdiepingen zijn heel wat originele elementen vast te stellen. De nachthal bijvoorbeeld is geen verloren ruimte, wel een tv-hoek voor de kinderen. In de master bedroom vormen de dressingwand en het badkamermeubel dan weer één geheel. Leuk is ook dat de kinderen hun eigen badkamer hebben. Zo kan de ochtendrush toch rustig verlopen.

De meeste woningen van Chapter George hebben een grote zolder die kan worden ingericht als extra slaapkamers - ideaal voor nieuw samengestelde gezinnen -, of als hobbykamer, gameroom,... In de inspiratiewoning is gekozen voor een extra ruime woonkamer met een breedte van bijna 5 meter, waar u familie of vrienden kunt ontvangen. Die moeten bovendien niet met de trap naar boven, want er is ook een huislift aanwezig. Hét paradepaardje van de inspiratiewoning. Hiermee doelen we op levenslang wonen.

Benieuwd naar onze inspiratiewoning?

We kijken er alvast naar uit om u te ontmoeten. Een afspraak maken kan via deze link: https://www.chaptergeorge.be/woningen#bezoek

Tot binnenkort?

TEAM GEORGE

Klik op onderstaande video en krijg alvast een eerste rondleiding door Stefan.

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.