Blogartikel
07
 
12
 
2021

5 redenen om te kiezen voor nieuwbouw

5 redenen om te kiezen voor nieuwbouw

Bent u op zoek naar een eigen stekje? Dan is het zeker de moeite om een nieuwbouw te overwegen. Zo kan u alles naar eigen wens kiezen én komt u zeker niet voor verrassingen te staan. Wij geven vijf redenen waarom nieuwbouw een uitstekende keuze is.

1

Er wordt weleens gezegd dat nieuwbouw onbetaalbaar is voor jonge mensen, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Bij een woningbouwer geniet u van het grote voordeel dat de prijs op voorhand wordt vastgelegd. Bij een grondige renovatie weet u simpelweg niet of het beschikbare budget zal voldoen om alle werken uit te voeren. Als u een contract tekent voor de bouw van een nieuwbouw, wordt de prijs wél op voorhand vastgelegd. Wenst u extra’s, dan worden er verschillende offertes ter goedkeuring voorgelegd.  

2

Een nieuwbouw is volledig af als u erin gaat wonen. Zo hebt u nooit het gevoel dat u op een werf leeft. Zowel voor een koppel die het graag netjes heeft als voor een gezin met kinderen is dat geen overbodige luxe.  

3

Ook als investering is nieuwbouw een goed idee. Nieuwbouw worden veelal snel en tegen een goede prijs verhuurd. U mag bovendien op beide oren slapen dat er niet meteen grote kosten zullen zijn. Toch niet onbelangrijk voor een opbrengsteigendom.

4

Bij nieuwbouw wordt gewerkt met de materialen die aan de meest recente duurzaamheidsnormen voldoen. En dat zijn er tegenwoordig heel wat. De investeringen op het vlak van energiezuinigheid betalen zich bovendien terug door een lage energiefactuur en een vermindering op het vlak van onroerende voorheffing. Goed om weten: nog tot eind 2022 geniet u onder bepaalde voorwaarden van 6% btw voor de sloop en heropbouw van een nieuwbouw.

5

Last but least: het eindresultaat bepaalt u helemaal zelf. Hoe de keuken en de badkamer eruitzien, dat kiest u zelf binnen uw beschikbare budget. Hoe zalig is dat?!

Wie is Chapter George?

Wij bouwen projecten in Vlaanderen, zowel woningen als appartementen, veelal centraal gelegen en toch in een groene omgeving. Ons bedrijf bestaat uit een team van experten dat het hele bouwproces voor u in handen neemt, waardoor de technische en esthetische aspecten naadloos in elkaar overvloeien. Wij zorgen voor een vlekkeloze coördinatie van alle onderaannemers waardoor de werken elkaar in een goed tempo opvolgen. Wij werken ook met vaste prijzen. Wie een contract tekent voor zijn droomwoning zal die kunnen realiseren binnen het vastgestelde budget. Dat is vaak een grote geruststelling. Meer info over onze woonprojecten kan u vinden op www.chaptergeorge.be

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.