Ontwikkeling
04
 
10
 
2023

Waarom kiezen voor Chapter George om uw grond te ontwikkelen?

Bent u eigenaar van een bouw- of projectgrond of hebt u een afbraakpand in portefeuille?

Dan kan Chapter George iets voor u betekenen.    

Bent u eigenaar van een bouw- of projectgrond of hebt u een afbraakpand in portefeuille? Dan kan Chapter George iets voor u betekenen.  Chapter George heeft een passie voor het creëren van woonprojecten en is daarom constant op zoek naar mooie locaties in Vlaanderen.

“We zijn zowel geïnteresseerd in kleinschalige projectgronden vanaf twee bouwunits als in afbraakpanden”, zegt Katleen Verstraete van Chapter George.“Hebt u dit in portefeuille, dan luisteren we graag naar uw aanbod en wensen. Daarna starten wij een grondig onderzoek van de locatie en de stedenbouwkundige mogelijkheden. Op die manier bereiden we het dossier zo goed mogelijk voor en doen we een onderbouwd prijsvoorstel. Een project dat marktconform en vlot verkoopbaar berekend werd, geeft uw grond een zekere meerwaarde."

Verkoop zonder zorgen

Kiezen voor Chapter George, is kiezen voor een verkoop zonder zorgen.

“Wij nemen alle administratieve, juridische, en technische rompslomp in handen. Zo hoeft u daar zelf geen tijd en energie in te steken. We houden u als eigenaar ook goed op de hoogte van de te ondernemen stappen. Voor veel mensen heeft een eigendom een emotionele waarde. Dan is het fijn om mee aan het stuur te staan van dergelijke ontwikkeling. En last but not least: als gevestigde projectontwikkelaar met een solide financiële basis gaat u in zee met een betrouwbare partner.

Drie mogelijkheden tot samenwerking

U kunt kiezen voor een snelle verkoop, waarbij het dossier in een korte termijn wordt afgehandeld en u als tegenpartij meteen wordt uitbetaald. Een andere formule is een verkoop via opstalrecht. Hierbij krijgt u als grond- of pandeigenaar de afgesproken geldsom uitbetaald bij de verkoop van het woonproject. Zo behaalt u een beter rendement. Tot slot hoort ook een vastgoedruil tot de mogelijkheden. Dat betekent dat u uw kapitaal kunt herbeleggen in een vastgoedproject van Chapter George.

Benieuwd naar wat Chapter George voor u kan betekenen?

Laten we elkaar ontmoeten bij een kop koffie. Maak hiervoor gerusteen afspraak met Katleen:

via https://www.chaptergeorge.be/projecten#grond,katleen@chaptergeorge.be of via 0499/40 99 68.

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.