Ontwikkeling
24
 
12
 
2021

Must-see: notariswoningen met karakter

Must-see: notariswoningen met karakter

 

Mag het voor u wat meer zijn?

Dan kan Chapter George iets voor u betekenen. Deze projectontwikkelaar bouwt vier statige notariswoningen in de Paukenstraat in Harelbeke. “Een atypisch product op de vastgoedmarkt”, klinkt het.  
What you see is what you get.
Bij deze notariswoningen is dat een zee van ruimte. “Er is een grote bewoonbare oppervlakte”, zegt verkoopverantwoordelijke Stefan Wattez. “De woningen bestaan uit twee volwaardige verdiepingen én een ruime zolderverdieping, waardoor alle ruimtes maximaal benut worden. De woningen zijn uitgerust met een betonnen vloerplaat tussen de eerste verdieping en de zolder, wat extra isolatie biedt. Bovendien is de zolder zeer ruim, wat u demogelijkheid biedt om er twee volwaardige slaapkamers te creëren. Heeft u geen vijf slaapkamers nodig, dan kunt u ook kiezen voor een hobby- of werkkamer. Demogelijkheden zijn oneindig, dat maakt dit project zo interessant.”  
Dit kleinschalige project bestaat uit vier notariswoningen. U hebt de keuze uit een halfopen (2x) of gesloten (2x)bebouwing. De panden hebben de allure en karakteristieken van een oud herenhuis, maar zijn gebouwd met de nieuwste materialen. “Zoals het herenwoningen betaamt, zijn er hoge plafonds, wat weer zorgt voor een extra ruimtegevoel”, zegt Stefan. “Ideaal voor telewerkers is dat er een praktijk of thuiskantoor kan worden geïntegreerd, ofwel in de leefruimte ofwel op de eerste verdieping. Er is ook een mogelijkheid tot het plaatsen van een dressingwand, ideaal voor fashionista’s.”
De innovatieve projecten van Chapter George zijn altijd goed geïntegreerd in de omgeving en strategisch gelegen. Dat is bij deze notariswoningen niet anders. Uw nieuwe thuis bevindt zich op tweekilometer van het station, dichtbij de supermarkten en scholen én op amper vijfminuten rijden van de oprit van de E17. Ook de stad Kortrijk is nabij. De woningen kunnen volledig afgewerkt of casco (wind- en waterdicht) aangekocht worden. Meer informatie bij Stefan via 0470/88.50.50 (tel / whatsapp) of bekijk de grondplannen online via deze link.

Kom naar één van onze inspiratiedagen

Bij de aankoop van een woning gaat u niet over één nacht ijs. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter George voor uw woondroom kan betekenen. Reserveer vooraf uw bezoekmoment via Stefan op 0470/88.50.50 (tel/whatsapp).
LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.