Blogartikel
16
 
05
 
2023

Chapter George Stories #8

Chapter George Stories #8 - Verada

Verada, meer dan schrijnwerk alleen

“Als familiebedrijf zijn we futureproof”, steekt Frank David, oprichter en zaakvoerder van Verada, van wal. “We hebben de opvolging kunnen verzekeren dankzij het feit dat de tweede generatie in het bedrijf is ingestapt. Daardoor zetten we als het ware spreekwoordelijke pilaren onder het gebouw die je niet kan wegnemen. De continuïteit is dus verzekerd, en da’s een geruststellende gedachte.”

Die tweede generatie bestaat uit Frederic en Jonathan, en vooral die laatste is sinds kort één van de drijvende krachten achter de commerciële groei van het bedrijf. Verada, in 2003 opgericht door Frank David, bood aanvankelijk een breed palet aan schrijnwerk aan, zowel buiten als binnen, van ramen en deuren over keukens tot volledige winkelinrichting. Sinds kort ligt de focus bij Verada op buitenschrijnwerk in al zijn facetten, zowel in hout als PVC en aluminium.

In 2018 nam Verada de activiteiten van Schrijnwerkerij Vercaemst over na het overlijden van de zaakvoerder en werd Verca opgericht. Verca concentreert zich op maatwerk van de bovenste plank in duurzaam Klasse 1 hardhout voor binnen en buiten.

De samenwerking tussen Verada/Verca en Chapter George dateert al van bij het prille begin, zo’n 14 jaar geleden.

“En als het van ons afhangt zal die nog lang duren”, pikt Jonathan in. “Wij zijn een oude partner met een nieuwe wind. Wij merken bij Chapter George een evolutie naar meer pvc en spelen daar ook graag een rol in. Wat ons aanspreekt bij Chapter George is de selectie van de projecten. Vaak gaat het om unieke projecten, steeds gelegen op de betere locaties en met aandacht voor esthetiek en een uitmuntende afwerking.”

Zowel Chapter George als Verada/Verca streven naar een optimale kwaliteit. Daarin hebben beide bedrijven elkaar gevonden.

“De projectleiders van Chapter George zijn zeer streng, en dat vind ik positief. Een ‘ambetante’ projectleider is voor mij een goeie. De klanten hebben recht op de beste service en kwaliteit, want ze betalen er ten slotte voor. Bij Chapter George wordt hier nauwgezet op toegekeken. En dankzij ons ervaren en gedreven team van ‘pur sang’ stielmannen kunnen wij dit zeker waarmaken”, aldus Jonathan.

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be/#Te-koop

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.