Blogartikel
04
 
10
 
2022

Chapter George Stories #3 - een klant aan het woord

Chapter George Stories #3 - John en Martine Vrielynck-D'hondt

Tot voor kort woonden John en Martine in de woning bij hun zaak. Aan stoppen dachten ze niet, tot het werk hen toch te zwaar werd, ondanks de grote goesting om door te doen. Op 70-jarige leeftijd verkochten John en Martine de zaak én hun woning. Verhuizen naar een andere gemeente was geen optie, daarvoor woonden ze té graag in Harelbeke. En zo kwamen ze in de appartementen van project Westoever terecht.

“We kennen de omgeving natuurlijk al goed want we wonen al quasi heel ons professioneel leven hier in de buurt. De ligging van dit appartement is écht wel ideaal voor ons. Dichtbij het centrum en de winkels, maar ook vlakbij een wandel- en fietsgebied. Onze kleinkinderen, die in Kortrijk wonen, komen graag langs en kunnen veilig naar hier fietsen via het jaagpad langs de Leie.”

“Onze zoon, die in de sector van de inrichting van grootkeukens werkt, heeft zich bekommerd over ons interieur,” aldus Martine. En het resultaat is meer dan geslaagd: stijlvol, maar comfortabel met unieke details. De twee grote leefterrassen nodigen dan weer uit om de ogen de kost te geven op de Leie en de wijde omgeving.

“De verhuis naar een appartement viel ons toch wel moeilijk,” geeft John toe. Als zelfstandig garagist was John steeds omgeven door klanten en medewerkers. Ook Martine werkte mee in de zaak.

“In het begin misten we de contacten met onze klanten dan ook enorm. Gelukkig hebben we nu aansluiting gevonden bij onze buren waarmee we een heel goed contact hebben. We wonen hier graag en goed. Nog een keer verhuizen, daar beginnen we niet meer aan…,” besluit John lachend.

 

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be/#Te-koop

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.