Blogartikel
25
 
01
 
2024

Chapter George Stories #14 - partner aan het woord

CHAPTER GEORGE STORIES #14 – Architect Griet Vanhove

Geen professionele alliantie, maar een perfecte synergie van creativiteit en expertise

Al 34 jaar creëert Griet Vanhove uit Lovendegem met passie residentiële projecten voor zowel particulieren als projectontwikkelaars. Het 4-koppige (louter toevallig) vrouwelijke team richt zich daarbij op zowel nieuwbouw als (totaal)renovatie met een stijl die varieert van modern en hedendaags naar iets klassieker en landelijk.

Griet: “Veel publiciteit maak ik niet. Doorgaans zijn mijn klanten en projecten de beste reclame. Ook de aannemers bevelen mij al eens aan bij nieuwe klanten. Zo ben ik ook bij Chapter George, voorheen Bistierland, terechtgekomen. Al sinds het prille begin, da’s dus al meer dan 14 jaar geleden, ontwerp ik voor hen woningen die net dat tikkeltje anders zijn.”

Griet heeft haar perfecte match gevonden in Chapter George. Wat deze samenwerking zo bijzonder maakt, is niet alleen de naadloze synergie tussen hun vakgebieden, maar ook de gedeelde overtuiging dat kwaliteit en originaliteit de hoeksteen zijn van elk bouwproject.

In gesprek met Griet straalt haar enthousiasme over de samenwerking door. Ze prijst niet alleen de efficiënte communicatie met Chapter George, maar benadrukt ook het unieke verkoopargument van de projectontwikkelaar.

"Wat Chapter George onderscheidt, is hun toewijding aan het bouwen van hoogwaardige woningen die stuk voor stuk uniek zijn", zegt Griet met een glimlach. “Een extra luifel, een hardsteen boven een raam… Meestal gaan die eruit omwille van budgettaire redenen. Bij Chapter George zien ze de meerwaarde daarvan in waardoor ze zich onderscheiden van andere ontwikkelaars. Ik ben ervan overtuigd dat ook de klanten die meerwaarde zien.”

De focus op individualiteit en kwaliteit vormt de rode draad in het werk van Chapter George, en dit is iets waar Griet volledig achter staat. Samen streven ze naar een harmonie tussen esthetiek en functionaliteit, waarbij elke woning een uniek verhaal vertelt. Het is geen geheim dat de vastgoedmarkt soms overspoeld wordt door uniformiteit, maar Chapter George stapt moedig uit deze mal en omarmt de diversiteit van architecturale expressie. Voor Griet betekent dit de vrijheid om haar creativiteit de vrije loop te laten en elk project een eigen identiteit te geven.

"Het is verfrissend om te zien dat Chapter George niet alleen bouwt, maar een eigen identiteit creëert," voegt ze toe. “En dat sluit perfect aan bij mijn filosofie dat je je als bewoner van een project niet van deur mag vergissen. En dat zal bij Chapter George niet gebeuren”, besluit ze lachend.

Wens je meer info over de nieuwbouwprojecten van Chapter George? 

Check www.chaptergeorge.be

Of contacteer Stefan Wattez via tel of Whatsapp 0470/88.50.50

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.