Back

Prachtig gelegen, volledig gerenoveerd appartement in Elsene

Een buitenkans, zo kan je dit appartement wel noemen. Dit pareltje is gelegen op een toplocatie in een rustige zijstraat van de Louisalaan in Brussel/Elsene. Vlakbij het bruisende centrum, maar toch op een boogscheut van het Terkamerenbos, de groene long van Brussel. Dit prestigieuze appartement van 76m2 op de vierde verdieping werd volledig gerenoveerd met kwalitatieve en hoogwaardige materialen. En beschikt over een ruime en lichtrijke woonkamer en een hyper uitgeruste keuken met alle toestellen.

Brussel

No items found.
No items found.

PRACHTIG GERENOVEERD

De ruime nachthal met ingemaakte kasten geeft toegang tot een prachtige badkamer met een ruime inloopdouche en een groot badkamermeubel en tot de grote slaapkamer waar een tweede kamer op uitgeeft die als tweede slaapkamer of bureau kan worden ingericht. Maak snel een afspraak voor een bezoek aan dit unieke pand. Een echte aanrader voor wie op een toplocatie in Brussel wil wonen. Ook ideaal als investeringspand!
Deze pastorijwoningen zijn opgetrokken deels in witte paramentsteen, deels in rode steen. De kleur van de ramen is afwisselend donker of licht van kleur en werd bepaald door de architect om de charme van de pastorijstijl maximaal naar voor te laten komen. Deze woningen zijn gelegen in een rustige Platanendreef in Nieuwenhove, op 5 km van het stadscentrum van Waregem.
No items found.

Plannen en beschikbaarheid

Ik wil contact opnemen
omtrent

YOUR LETTER HAS BEEN
SENT TO GEORGE'S MAILBOX.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer informatie ?
Contacteer 

Stefan

Contact formulier
LAAT JE INSPIREREN

BEZOEK ONS MODELAPPARTEMENT

Een appartement kopen en zo een nieuw hoofdstuk beginnen, is een belangrijke beslissing. Daarom verwelkomen wij u graag in ons modelappartement waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter George voor uw woondroom kan betekenen.

Vertel ons uw ideeën en verwachtingen en maak kennis met onze sublieme service en persoonlijke begeleiding. Onze bouwadviseur staat u te woord en beantwoordt er al uw vragen.

Kom langs op één van onze opendeurdagen of maak een afspraak wanneer het u past.

2-Bruggenstraat 64
8530 Harelbeke
LAAT JE INSPIREREN

Bezoek onze inspiratiewoning

Een woning kopen en zo een nieuw hoofdstuk beginnen, is een belangrijke beslissing. Daarom verwelkomen wij u graag in onze kijk- en inspiratiewoning waar u met al uw zintuigen kan ervaren wat Chapter George voor uw woondroom kan betekenen.
Kom langs op één van onze opendeurdagen of maak een afspraak wanneer het u past.
[OPENDEUR ZONDAG 25 SEPTEMBER]
13-17u, Bistierland 21, 8530 Harelbeke

Reserveer alvast uw bezoekmoment via onderstaande knop.

Bezoek plannen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Misschien Vind je deze ook leuk

No items found.